Břevnovský Lambic

Nehodnoceno Hodnotit
  • Druh Sour Ale
  • Pivovar Břevnovský klášterní pivovar
  • Kvašení svrchního kvašení
  • Barva -
  • Stupňovitost 16
  • Alkohol 6,0 %
*Fotografie je pouze ilustrativní, znázorňuje Pivní styl.
Styl piva

Sour Ale

Kyselá piva se vyrábějí přidáváním divokých kmenů kvasinek nebo bakterií. Nejčastěji používanými mikroby k dosažení kyselého piva jsou bakterie (Lactobacillus, Pediococcus) nebo houby (Brettanomyces). Další metodou, jak dosáhnout kyselé chuti, je přidání ovoce, které přímo přispívá organickými kyselinami. Kyselinu lze navíc přidat přímo do piva nebo přidat pomocí nadměrného množství okysleného sladu.

Více stylů piva
Pivovar

Břevnovský klášterní pivovar

Více o pivovaru
Destinace

Praha

Více v destinaci

Ze stejného pivovaru

Břevnovský klášterní pivovar

Svatý Norbert November Brown Ale (2013)

Nehodnoceno
Více info
Břevnovský klášterní pivovar

Břevnovský Benedict Porter Barrel Aged

Nehodnoceno
Více info
Břevnovský klášterní pivovar

Břevnovský Benedict Pšeničný Bock

Nehodnoceno
Více info
Břevnovský klášterní pivovar

Břevnovský Benedict Russian Imperial Stout Barrel Aged

Nehodnoceno
Více info