Netopýrka Sakuráč 11
- Druh Sour Ale
- Pivovar Netopýrka
- Kvašení svrchního kvašení
- Barva světlé
- Stupňovitost 11
- Alkohol 5,0 %
Styl piva
Více stylů piva
Sour Ale
Kyselá piva se vyrábějí přidáváním divokých kmenů kvasinek nebo bakterií. Nejčastěji používanými mikroby k dosažení kyselého piva jsou bakterie (Lactobacillus, Pediococcus) nebo houby (Brettanomyces). Další metodou, jak dosáhnout kyselé chuti, je přidání ovoce, které přímo přispívá organickými kyselinami. Kyselinu lze navíc přidat přímo do piva nebo přidat pomocí nadměrného množství okysleného sladu.
Pivovar
Více o pivovaru
Netopýrka
Netopýrka je pivovárek bez vlastního varního zařízení, zato s vlastním srdcem a unikátními recepty. Malé várky, netradiční suroviny, výjimečné chutě a neopakovatelná setkání - to je Netopýrka.