Netopýrka Sakuráč 11

5 / 2x hodnoceno Hodnotit
  • Druh Sour Ale
  • Pivovar Netopýrka
  • Kvašení svrchního kvašení
  • Barva světlé
  • Stupňovitost 11
  • Alkohol 5,0 %
*Fotografie je pouze ilustrativní, znázorňuje Pivní styl.
Styl piva

Sour Ale

Kyselá piva se vyrábějí přidáváním divokých kmenů kvasinek nebo bakterií. Nejčastěji používanými mikroby k dosažení kyselého piva jsou bakterie (Lactobacillus, Pediococcus) nebo houby (Brettanomyces). Další metodou, jak dosáhnout kyselé chuti, je přidání ovoce, které přímo přispívá organickými kyselinami. Kyselinu lze navíc přidat přímo do piva nebo přidat pomocí nadměrného množství okysleného sladu.

Více stylů piva
Pivovar

Netopýrka

Netopýrka je pivovárek bez vlastního varního zařízení, zato s vlastním srdcem a unikátními recepty. Malé várky, netradiční suroviny, výjimečné chutě a neopakovatelná setkání - to je Netopýrka.

Více o pivovaru
Destinace

Jižní Morava

Více v destinaci