Vloni jsme uvařili spolu s Plzeňským Prazdrojem poprvé. A z reakcí jsme usoudili, že vám zachutnal! Ostatně - celá várka „zmizela“ za jediný týden! Takže bylo jasné, že s Popelečním Benedictem musíme do programu i tento rok. Recepturu vyladili sládci obou pivovarů společně už vloni. V letošní várce je ale víc nakuřovaného sladu. Dojem uzené chuti by tak měl být ještě výraznější. Ale nebojte, Popeleční Benedict je stále vyladěn k pitelnosti a nakuřovanost je příjemná.
Co vás ve čtvrtek 30. března od 19 hodin v Pivovarském klubu čeká?
Slavnostní narážení dubnového speciálů do programu Volba sládků.
Diskuze s Tomášem Drahoňovským (Plzeňský Prazdroj) a Alešem Potěšilem (Břevnovský pivovar).
Slepá poznávačka piva z Břevnova a Prazdroje.